saazblonde

SAAZ BLONDE

Jacobsen Saaz Blonde er brygget med forbillede i de gyldne, frugtige øl, som belgierne betegner bière blonde. Vi har sat vores eget præg med tilsætning af kvan og aromahumlen Saaz.

saaz

FRUGTIG OG SØDMEFULD BALANCE

Trods humlen er bitterheden lav, og sødmen virker derfor højere, hvilket gør øllet særdeles indbydende for både garvede ølnydere og dem som normalt ikke drikker så meget øl.

Saaz Blonde fremstår klart gyldent og udvikler et prægtigt tæt og hvidt skum. Malt- og kornaromaer ledsages af frugtige noter af fuldmodne meloner og tørrede abrikoser. Dertil følger krydrede strejf af både enebær og fyrrenåle

SMAGSOPLEVELSE

Elegant sødme med en balanceret, blød efterbitterhed. Rig på frugtige og krydrede noter af melon, abrikos, kvan og fyrretræ.

saazmedia

BRYGNINGEN AF SAAZ BLONDE

Den belgiske øltype, bière blonde, er overgæret og typisk med en frugtig sødme. Vi har givet den et skud tjekkisk humle og skabt en balanceret sødmefuld ale.

Belgisk gær, tjekkisk humle og nordisk kvan

Jacobsen Saaz Blonde er brygget på pilsnermalt, lys karamelmalt, lidt brygsukker og en smule humle. Næsten som en normal pilsner. Men Saaz Blonde er naturligvis ikke en pilsner.

For det første tilsættes øllet et ekstrakt af den gamle nordiske kulturplante kvan, og for det andet gæres øllet med en belgisk overgær, der bidrager med en rig aromatisk frugtighed.

adas

OM SAAZ BLOND

ØLTYPE

Gylden Ale

ALKOHOL

7,1 %

MALT

Pilsnermalt, karamelmalt,
hvedemalt og
glukosesirup.

HUMLE

Saaz og kvanekstrakt.

SMAGSOPLEVELSE

SØDME

FYLDIGHED

BITTERHED

AROMA

Information

NÆRINGSINHOLD PER 100 ML

Energi: 60 kcal / 250 KJ
Fedt: 0 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 3,5 g
Heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0,02 g

INGREDIENSER

Vand, bygmalt,
glukosesirup, hvedemalt,
kuldioxid, humle og
kvanekstrakt
Allergener: Bygmalt,
hvedemalt

FÅS PÅ

75 cl flaske