hero_juicyipa

EL DORADO IPA

Velsmagende IPA med smag af citrus og eksotiske frugter

eldoradoipa

Tropisk og læskende

Jacobsen El Dorado er skabt til dig, der nyder IPA’ernes sprøde og forfriskende humlesmag, men som i visse situationer, eller bare altid, foretrækker et moderat niveau af alkohol og let drikkelighed. El Dorado IPA er en lille smag af paradis.

Smagen er forfriskende, harmonisk afbalanceret og indeholder en mangfoldighed af tropisk frugtighed. Oplev ikke mindre end fem forskellige amerikanske humlesorter i et herligt samspil, hvoraf den enestående El Dorado-humle spiller en karakteristisk hovedrolle.

Smagsoplevelse

Forfriskende og velafbalanceret smag. Eksotisk aroma af saftig melon, grapefrugt, papaya og tropiske citrusfrugter. Harmonisk og let drikkelig.

Brygningen af El Dorado IPA

El Dorado IPA er en såkaldt Session IPA, hvilket betyder, at den er helt specielt brygget til at have en lavere alkoholstyrke, men uden at gå på kompromis med smag og fylde.

Den brygges efter samme metode som en almindelig IPA, men det meste af humlen tilsættes sent i processen. Det gør, at det er humlesorternes duftende aromastoffer, der spiller den mest fremtrædende rolle, og det gør den let drikkelig.

Hele fem amerikanske humlesorter tilsættes, hvoraf Citra-humlen er den eneste, der også tilsættes under urtkogningen, og er dermed den eneste bidragsyder til bitterheden.

El Dorado og mad

Jacobsen El Dorada IPA er den ideelle følgesvend til dit udendørsliv og -køkken, hvad enten det er i parken, på et streetfood-marked eller i haven med grillen tændt.

Dens velafbalancerede fylde gør den særligt velegnet til både cremede og sprøde vegetariske retter som Baba Ganoush, hummus, thailandske friske forårsruller og papaya-salat.

Den læsker også perfekt til stærkt krydrede burritos, thaisupper, kinesiske dumplings med chili dip og til fish’n’chips.

Den er i øvrigt et oplagt valg til alt godt fra grillen, uanset om det er majs, ost, burger eller Yaki Tori.

Kort sagt, et El Dorado af muligheder!

OM EL DORADO IPA

ØLTYPE

SESSION IPA

ALKOHOL

4,0 %

MALT

Pale ale malt, hvedemalt, carapils malt og münchenermalt

HUMLE

El Dorado, Citra, Simcoe, Mosaic, Ekuanot

FÅS PÅ

33 cl dåse

SMAGSOPLEVELSE

SØDME

FYLDIGHED

BITTERHED

AROMA

Information

NÆRINGSINHOLD PER 100 ML

Energi: 36 kcal / 150 kJ

Fedt: 0 g

Heraf mættede fedtsyrer: 0 g

Kulhydrat: 3,1 g

Protein: 0,4 g

Salt: 0,01 g

INGREDIENSER

Vand, bygmalt, hvedemalt

humle, grapefrugt og gær.

FÅS PÅ

33 cl dåse