SMAGSOPLEVELSE
Kraftig maltfylde og sødme med velafbalanceret bitter eftersmag. Rige noter af chokolade, kaffe og tørrede frugter.
Jacobsen Brown Ale er en af Husbryggeriets mest populære varianter. Øllets dybde og karakter sikrer, at det både kan nydes alene og ledsage kraftige madretter.
Brown Ale fremstår i en dyb kastanjebrun farve med cremet skum. Duften byder på en rig maltet karakter, ligeligt mødt af fyldige ristede noter af karamel, kaffe og bitterchokolade.
Smagen er kraftig og fyldig med en underspillet frugtighed og maltsødme, fulgt af en markant tørhed og en smule efterbitterhed.
Kraftig maltfylde og sødme med velafbalanceret bitter eftersmag. Rige noter af chokolade, kaffe og tørrede frugter.
Opskriften er tydeligt inspireret af de nordengelske brown ales, som Carl Jacobsen studerede på sine rejser til England og Skotland i slutningen af i 1860'erne.
Brown Ale er brygget på et udvalg af seks forskellige malte. Den new zealandske universalhumle, Nelson Sauvin, bidrager med en næsten drueagtig frugtighed, som er mest tydelig i eftersmagen. Her er også noter af tørrede frugter såsom dadler og figner.
Øllet er overgæret med en af vores favorit-overgærstammer, der er af engelsk oprindelse, og som udmærker sig ved en høj forgæringsgrad og stabilitet.
ØLTYPE
Brown Ale - efter engelsk forbillede
ALKOHOL
6 %
MALT
Lys ale malt, amber malt,
cara-ambermalt,
karamelmalt, carafa malt,
farvemalt og glukosesirup
HUMLE
Nelson Sauvin, East Kent
Goldings og Fuggles.
SØDME
FYLDIGHED
BITTERHED
AROMA
NÆRINGSINHOLD PER 100 ML
Energi: 70 kcal / 280 KJ
Fedt: 0 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 6,0 g
Heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0,02 g
INGREDIENSER
Vand, bygmalt,
glukosesirup, kuldioxid og
humle
Allergener: Bygmalt
FÅS PÅ
33 cl dåse og fad