Frisk og sødmefuld
Hvem skulle ha’ troet, at en kasseret burgerbolle kunne få et ekstra liv? Vi er gået sammen med brødproducenten Jalm&B, der bager burgerboller af højeste kvalitet. Vi bruger deres lækre overskudsbrød til at brygge en ny forfriskende upcyclet øl.
Som en del af Jalm&Bs kvalitetskontrol, bliver de uheldige boller løbende sorteret fra. Heldigvis kan det selvsamme brød fint erstatte en stor del af den malt, vi ellers måtte bruge – uanset hvor grimme bollerne måtte være.
Krumme agurker og pastasauce produceret af overskudstomater har længe fundet plads hos REMA 1000. Derfor har det været oplagt, at REMA 1000 er med til at hylde vores nye øl, som vi meget sigende har døbt: Blanche a la Bun.
Overskudsbrød kommer ind, og ud kommer en letdrikkelig witbier med et strejf af frugt. Blanche a La Bun er en velsmagende mulighed for at bekæmpe madspild - helt uden uden at gå på kompromis med den gode kvalitet.
Skål!