Vores mørke vinterbryg har en lækker karamelsød fylde fra den robuste maltskrå og den gavmilde tilsætning af kakaonibs.
Jacobsen Raw Cacao ale er en kastanjefarvet, fyldig vinterbryg, der med sin robuste maltskrå og tilsætning af kakaonibs, byder på en aroma af chokolade og karamel. Vi har sammen med den anerkendte danske chocolatier Peter Beier, brygget en mørk ale på hele fire malte, som passer perfekt til vinterkulden. Den særlige teknik med tilsætningen af kakaonibs bidrager til den lette genkendelige duft af chokolade, som opstår, når øllet hældes i glasset.
Raw Cacao Ale er en kastanjefarvet mørk ale, som får en smuk beige skumkrone, når den hældes i glasset. Øllen inviterer inden for i et univers af vinterlige fornemmelser med fremtrædende smage og dufte. Den rige aroma af chokolade og karamel kommer dels fra maltene og dels fra de tilsatte kakaonibs. Raw Cacao Ale har en delikat, cremet smag med en fyldig sødme som efterfølges af en diskret efterbitterhed. Med sine 7,5 % er øllen et eminent valg til at varme sig på i vintermånederne.
Fyldig øl, som kan nydes med søde vanilje-desserter eller en stærk og smagfuld chili con carne
Jacobsen Raw Cacao Ale er et perfekt match til mange lækre desserter - specielt i chokolade-genren. Server den eksempelvis til en luftig og lækker chokolademousse eller brownies og chokoladekage. Tilfør kagen lidt ekstra smag med vanilje- eller nougat-is - som øllen bestemt også går godt i spænd med.
Er du ikke det store dessertmenneske, kan Raw Cacao Ale oplagt til varme hovedretter, som en spansk chili con carne, grillet lammekød eller en simreret med vildsvin. Befinder du dig mere i det danske køkken, passer øllen bestemt også til traditionelt dansk brunkål eller and med lækkert, sprødt skind.
Jacobsen Raw Cacao Ale er en sødmefuld kastanjefarvet øl, der er tilsat hele fire typer af malt og to slags humle
Raw Cacao Ale kombinerer fire malte; lys ale-malt, ambermalt, melanoidin malt og karamelmalt, der er med til at give fylde og fremhæve øllets aroma af chokolade og karamel. Maltene bidrager til en karakteristisk øl, som i mødet med humletyperne Fuggles (UK) og Goldings (SLO) balancerer bryggen.
Jacobsen Raw Cacao Ale er tilsat muscovadosukker, kakaonibs og brygsirup, der er med til at give den sin sødme og smag af kakao - som selvfølgelig skaber en vaskeægte vintervarme.
Vand, bygmalt, muscovadosukker, kakaonibs, brygsirup, kuldioxid, humle.
Allergener: bygmalt
Energi: 258 kJ / 62 kCal
Fedt: 0 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 4,7 g
Heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 0,5 g
Salt: 0,02 g
Alkohol: 7,5 %