Jacobsen Brown Ale er en af Husbryggeriets mest populære varianter. Øllets dybde og karakter sikrer, at det både kan nydes alene og ledsage kraftige madretter.
Brown Ale fremstår i en dyb kastanjebrun farve med cremet skum. Duften byder på en rig maltet karakter, ligeligt mødt af fyldige ristede noter af karamel, kaffe og bitterchokolade.
Smagen er kraftig og fyldig med en underspillet frugtighed og maltsødme, fulgt af en markant tørhed og en smule efterbitterhed.
Kraftig maltfylde og sødme med velafbalanceret bitter eftersmag. Rige noter af chokolade, kaffe og tørrede frugter.
Jacobsen Brown Ale er oplagt til kraftige madretter.
Jacobsen Brown Ale er en fortrinlig øl til sprængt, stegt, grillet og braiseret kød.
De karamelliserede maltnoter, man ofte finder i mørke øl og i særdeleshed i en fyldig, engelsk type som Jacobsen Brown Ale, harmonerer fortræffeligt til kød med stegeskorpe. Hører du til de modige, går den også fantastisk til pumpernickel med blåost.
Prøv også Jacobsen Brown Ale til vildt og indmad, postejer, patéer, svampe og blåskimmeloste.
Opskriften er tydeligt inspireret af de nordengelske brown ales, som Carl Jacobsen studerede på sine rejser til England og Skotland i slutningen af i 1860'erne.
Brown Ale er brygget på et udvalg af seks forskellige malte. Den new zealandske universalhumle, Nelson Sauvin, bidrager med en næsten drueagtig frugtighed, som er mest tydelig i eftersmagen. Her er også noter af tørrede frugter såsom dadler og figner.
Øllet er overgæret med en af vores favorit-overgærstammer, der er af engelsk oprindelse, og som udmærker sig ved en høj forgæringsgrad og stabilitet.
33 cl
75 cl
Fad
Vand, bygmalt, glukosesirup, kuldioxid og humle
Allergener: Bygmalt
Energi: 70 kcal
Energi: 280 KJ
Fedt: 0 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrat: 6,0 g
Heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 0 g
Salt: 0,02 g