Konkurrencebetingelser:
Vind to kasser Jacobsen Sommer Wit

Bemærk – det er ikke her, du deltager i konkurrencen, men på statusopdateringen 26.06.20!

Vi trækker lod om 6 heldige vindere, der kan vinde to kasser Jacobsen Sommer Wit. Vi finder vinderne d. 7. Juli 2020, og vi offentliggør dem kl. 12 i en kommentar på statusopdateringen.

Det kan du vinde
Du kan vinde to kasser Jacobsen Sommer Wit, som du kan dele med dem du har lyst til. Præmien består mere præcist af 12 Jacobsen Sommer Wit øl af 75 cl.

Præmien har en værdi af ca. 468 kr., og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Vi finder 6 vindere, og du kan kun vinde én gang.

Sådan er du med i konkurrencen
Du deltager i konkurrencen ved at kommentere statusopdateringen i konkurrencen. Denne deles fredag d. 26.06.20

For at være med i konkurrencen skal du give dit bud på, hvad Citronverbena er. Vi trækker lod blandt alle rigtige bud – og du kan kun deltage med én kommentar.

Sådan finder vi vinderne
Vi finder de heldige vindere ved tilfældig lodtrækning blandt de rigtige svar. Vi offentliggør de 6 vindere mandag den 07.07.20 kl. 12 i en kommentar på statusopdateringen. Kommentarer, der kommer senere end dette, tæller ikke med i konkurrencen.

Carlsberg Danmark A/S kontakter også vinderne i en privat besked på Facebook, fordi vi gerne vil være sikre på, at du ser, at du har vundet. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at holde øje med dette.

Ved manglende svar inden torsdag den 16.07.20 kl. 10 vil Carlsberg A/S videregive præmien til en ny vinder. Denne nye vinder vil blive udtrukket efter samme forudsætninger.

Vinder du, spørger Carlsberg Danmark A/S til din adresse og telefonnummer, så vi kan sende præmien til dig. Vi står naturligvis for porto.

Konkurrenceperioden
Konkurrencen løber 26.06.20 til d. 07.07.20.

Om disse konkurrencebetingelser
Konkurrencebetingelserne gælder for hele konkurrenceperioden.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig konkurrencens betingelser samt Facebooks generelle vilkår og betingelser. Du accepterer, at Carlsberg Danmark A/S må kontakte dig, hvis du er en af vinderne.

Carlsberg Danmark A/S forbeholder sig til enhver tid ret til at revidere disse betingelser, og tilstræber at det ikke er til gene for deltagerne i konkurrencen. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at holde dig opdateret på betingelserne.

Konkurrencen kan til enhver tid aflyses, og Carlsberg Danmark A/S fraskriver sig alt ansvar i dette tilfælde.

Disclaimer vedr. Facebook
Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden vis associeret med Facebook.

Når du giver dine informationer og tilladelser, gives disse alene til Carlsberg Danmark A/S og samarbejdspartneren GORM Agency A/S

Formelt om konkurrencen
Konkurrencen foregår på Facebooksiden for Husbryggeriet Jacobsen og arrangøren er Carlsberg Danmark A/S, Vesterfælledvej 6, 1750 København.

Konkurrencen er åben for alle over 18 år med bopæl i Danmark.

Ansatte hos Carlsberg Danmark A/S, medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.