Kog 4 æg i 6 minutter og køl dem straks derefter af i koldt vand. Pil æggene og lad dem tørre på et stykke køkkenrulle. Vend det hakkede oksekød sammen med salt, hak chorizoen så fint som du overhovedet orker og tilsæt den til farsen. Vend det grundigt sammen.
Rul lidt husholdningsfilm ud på køkkenbordet og læg en håndfuld fars ovenpå. Tryk og fordel nu farsen i så tyndt et lag som muligt, men stadig sammenhængende (ca. ½ cm). Læg et æg i midten af farsen og pak det ind i fars ved at løfte i hjørnerne af husholdningsfilmen så du danner en lille pose. Evt. overskydende fars plukkes af, så der er et pænt jævnt lag rundt om hele ægget. Stram posen op om ægget og læg det på køl så farsen samler sig (ca. 30 minutter men endnu bedre er det at lave dem dagen i forvejen, det giver ro i køkkenet). Gentag på de tre andre æg.
Når farsen har hvilet, tager du æggene ud af posen og former dem pænt igen. Panér i mel, 6 sammenpiskede æg og rasp. Friter i hed olie i ca. 3-4 minutter. Drys lidt salt på toppen og server de endnu varme scotch eggs med en fantastisk sennep og en endnu bedre øl.
Husbryggeriets bud på en west coast IPA med en solid ”hop forward” humleprofil, der både stimulerer næse og smagssans.