OPSKRIFT: Potatoskins

Sprøde kartoffelskaller toppet med cheddarost, bacon, creme fraiche og purløg. Så mangler man bare et iskoldt glas øl til.

Ingredienser:

Hvor mange spiser med?

0

  • 5 bagekartofler
  • 3 spsk olivenolie
  • 150 g cheddarost
  • 3 spsk creme fraiche
  • 2 forårsløg
  • 1 bdt purløg

SÅDAN GØR DU:

Forvarm din ovn til 230 grader. Vask kartoflerne grundigt og sæt dem på en bagerist i ovnen. Bag dem i en time til halvanden afhængig af størrelsen. 

Tag kartoflerne ud og flæk dem. Skrab meget af indmaden ud men ikke det hele, smør indersiden med olivenolie og drys med salt. Sæt dem tilbage i ovnen indtil de er gyldne indeni. 

Riv cheddarosten og læg en lille bunke i hver kartoffel imens de stadig er rygende varme, så osten smelter. Tilsæt lidt creme fraiche, forårsløg i skiver og fintsnittet purløg.