OPSKRIFT: ONION RINGS

Løgringe vendt i en beer batter af øl og mel, friteret knasende sprøde med pankorasp. Som appetizer, snack eller tilbehør er det det bedste, som findes.

Ingredienser

Hvor mange spiser med?

0

  • 2 store gule løg
  • 200 g hvedemel
  • 1 fl Saaz Blonde
  • 200 g pankorasp
  • 1 l olie til fritering

SÅDAN GØR DU:

Skær løgene i 2 cm tykke ringe. 

Hæld melet i en skål og tilsæt Saaz Blonde under omrøring med et piskeris. Pisk indtil dejen har konsistens som letpisket flødeskum. 

Varm olien op. Tjek om den er klar til fritering ved at drysse lidt pankorasp i olien - når det flyder til toppen mens det syder omkring raspen, er olien klar. 

Dyp ringene i øldejen og vend dem bagefter i raspen. Fritér så løgringene i olien indtil de er gyldne og sprøde.