Skær æbler og løg i tern, men gem lidt af æblet til anretning. Sautér æblerne på en pande i smørret uden, at de tager farve. Tilsæt karry og lad det stege med et par minutter, tilsæt 3 spiseskefulde sildelage fra glasset og lad det koge ind, indtil det hele får en grødet konsistens. Hæld det så over i en skål og lade det køle af.
Når karry/æblemassen er køligere, vend den sammen med creme fraiche. Kog æggene smilende (ca. 6½ minut hvis de tilsættes når vandet koger).
Pil æggene og skær dem i kvarte. Snit purløget så fint du kan. Anret sildefileterne oven på skiver af rugbrød.Tilsæt 1-2 skefulde karrycreme og anret æg og purløg ovenpå.
Afslut med lidt af æblet skåret i tynde både.
Læskende maltfylde med frisk bitterhed. Lette noter af malt og brød, fulgt af rige noter af citrus, hyldeblomst og frugtighed.