Skræl og skær rødløget i både. Giv løgene et opkog i letsaltet vand. Hæld vandet fra og læg løgene i en beholder. Hæld rødvinseddiken på og lad dem stå natten over.
Med en kniv, eller endnu bedre et mandolinjern, skæres rødbeden i så tynde skiver som muligt. Læg rødbedeskiverne i koldt vand og lad dem trække heri et par timer, indtil de er helt sprøde. Steg baconen gylden og sprød. Snit purløget i fine ringe.
Du er nu klar til at anrette dine julesild. På skiver af rugbrød smurt med smør lægges sildefileterne. Pynt silden med lidt syltet rødløg, purløg og rødbedeskiver, drys med salt og læg en skefuld creme fraiche ved.
Jacobsen Yakima IPA er brygget med hele fire forskellige humletyper, som giver et godt, snerpende bid af humle med en god lang efterbitterhed – samtidig med en eksotisk, frisk og let syrlig duft af tropiske frugter.