Ved servering:
Gnid ribbenstegen med salt, kom den i en bradepande, og bag den ved 160 grader i ovnen i ca. 75 min. Drys blommerne med stjerneanis, salt og peber, og bag dem sammen med ribbenstegen i de sidste 20 min., den er i ovnen. Tag blommerne ud, og skru op for varmen til sidst, evt. helt op på grill, for at få sværen sprød, men hold øje undervejs, så den ikke brænder på. Lad stegen trække i 10 min., før den skæres ud i skiver. Vend kålen med olivenolie, citronskal- og saft, salt, peber og dild.
Ved servering: Lun bollerne, og smør den ene side med sennep og den anden med mayonnaise. Læg en smule kål på bollen, herpå ribbensteg, blommer og kørvel. Luk til, og server.
Jacobsen Original Dark Lager er en af Husbryggeriets mest populære varianter. Med sin nøddebrune farve og milde afrundede smag er den et perfekt match til mange kraftige madretter.