Crabcakes
Chilimayo
Crabcakes
Hak torskekødet groft og kom det i en skål. Krydr med salt og peber og rør kraftigt i fiskekødet til det bliver sejt. Kom nu krabbekød og æg i, og rør det hele kraftigt sammen.
Hak 2 kviste koriander og kom ved.
Stil farsen i en skål tildækket i køleskabet ca. 20 minutter, så den sætter sig lidt.
Form farsen til 12-14 små bolde og tryk dem let flade. Vend derefter i panko-melet, så den bliver helt paneret over det hele.
Varm olien op på en stor pande og steg derefter de panerede fiske-”bolde”. Lad dem blive stegt gyldne på begge sider. Fjern fra varmen og kom på fedtsugende papir og drys med salt.
Chilimayo
Kom mayonnaise i en skål og pisk chili, salt og peber i. Rør det helt sammen.
Fyld i en lille skål og server ved siden af fiske-”boldene”. Pyt med lidt frisk koriander, hvis du kan lide dette.
Sæt en øl til, der formår at slukke tørsten.
Jacobsen Extra Pilsner er en af Husbryggeriets klassiske øl. Dens kraftige bitterhed og høje fylde betyder, at den forstår at slukke tørsten og til en god ledsager til mange tungere madretter.