OPSKRIFT: HJEMMELAVET COLESLAW

Ingredienserne er enkle og fremgangsmåden ligetil. Men ofte ender coleslaw med at blive vandig og kedelig, når man laver den selv. Her giver vi opskriften på, hvordan du rammer den lige øjet.

Ingredienser

Hvor mange spiser med?

0

  • 200 g hvidkål
  • 3 store gulerødder
  • salt
  • 0,5 dl creme fraiche 38%
  • 1 dl mayonnaise
  • 1-2 spsk citronsaft

SÅDAN GØR DU:

Snit hvidkålen fint og riv gulerødderne på den grove side på et rivejern. Læg hvidkål og gulerødder i et dørslag og drys med 1 spsk salt. Vend godt sammen og lad det stå og dryppe af i en times tid. Knug derefter så meget saft, du overhovedet kan, ud af hvidkålet og gulerødderne. Dette forhindrer din coleslaw i at blive for våd. 

Bland creme fraiche og mayonnaise og vend det sammen med hvidkålen og gulerødderne. Smag til med salt og lidt citronsaft.