INGREDIENSER
Kom soya, HP sauce, farin og knust chili i en skål og pisk sammen.
Pil og knus hvidløget helt, tilsæt derefter soyaen og pisk det hele godt sammen.
Krydder med knust peber.
Fjern eventuelle sener fra kødet og skær det herefter i tynde skiver, læg disse i skålen med marinaden og vend det hele godt sammen. Dæk med køkkenfilm og stil i køleskabet natten over – lad det gerne trække sådan til næste dag.
Løft kødet op og dryp det lidt af. Fordel det ud på en bageplade med bagepapir og sæt i ovnen ved 75 grader. Lad det tørre sådan i ca. 5-6 timer alt efter, hvilken ovn du har. Kødet kan vendes et par gange undervejs.
Tag kødet ud og køl ned.
Servér derefter det krydrede kød i en skål til en passende øl.
Jacobsen Original Dark Lager er en af Husbryggeriets mest populære varianter. Med sin nøddebrune farve og milde afrundede smag er den et perfekt match til mange kraftige madretter.