Spareribs på grillen med lækker barbecuemarinade
Pulled Pork Burger – en ret der tager tid, men resultatet er i den grad tiden værd.
Lobster Roll eller Hummer-dog? Kært barn har mange navne.
Mexicanske, grillede og krydderede majskolber
Hjemmelavet barbecuesauce er en essentiel del af en god grillaften
Løgringe friteret knasende sprøde med pankorasp
Den perfekte hjemmelavede Coleslaw
Sprøde kartoffelskaller toppet med cheddarost, bacon, creme fraiche og purløg.
En sønderjysk klassiker - kogte, saltede og marmorerede æg med sennep og tabasco
Små knasende sprøde tarteletter med rejer er, og bliver den perfekte ledsager til en iskold øl.
Karrysild fra bunden - lige til at putte på påskebordet.
Hvad er påsken uden æg? Pift dit påskebord op med denne italiensk inspirerede æggekage med spinat og ricottaost
Lækkert hjemmelavet rugbrød med Jacobsen Porter.
Lammekølle krydret med mellemøstlige krydderier og marineret i Jacobsen Dark Lager.
Kartoffelsalat inspireret af fynsk sommersalat med radiser, agurker, purløg og rygeost.
Helstegt Rødspætte stegt i smør med rugbrød, remoulade, og en god øl til. Kan det blive bedre?
Ølspecialist Bjarke Bundgaard og kok Per Hallundbæk har i fællesskab skabt fantastiske opskrifter med det gode øl i hovedrollen.
Østers med lime, mynthe, soya og ingefær samt frisk æble eksploderer af velsmag.
Grillede gambas med nudler, rød carry, mynte og grøntsager leder tankerne mod østen med deres unikke gadekøkkener og velduftende krydderier.
Laks er i dag så almindeligt, at vi nogle gange glemmer helt, hvor fantastisk en spisefisk den egentligt er. Denne ret er en herlig påmindelse om laksekødets sublime struktur og velsmag.
Prøv den smagfulde tatar af okse og østers med julesalat, syltet glaskål, sennepskorn, karse og kartoffelchips.
Her taler vi om DNA'et i braiserede retter. Oksehaler kan noget ingen andre braiserede stykker kød kan, et glemt stykke kød, som alle burde prøve.
Frikassé af perlehøne med svampe, løg og estragon er en nyfortolkning af Coq au vin. Her er du garanteret saftigt kød med en fyldig cremet sauce med en let bitterhed.
Noget af det bedste ved foråret er, når spæde grøntsager begynder at dukke op af jorden. Nyd dem i en frisk forårssalat med rygeost og server en frisk øl til.
Simpel opskrift på Kogte krabber med salsa romesco. Skal nydes med fedtede fingre og en kold Jacobsen Saaz Blonde.
Her er et lidt friskere alternativ til den vanlige kartoffelsalat med mayonnaise. Salaten er god til alle slags grillet kød, fisk eller skaldyr.
Opskrift på hvide asparges med kapers og smilende æg, som er sunde, lækre og eksklusive.
Er du klar til juletiden med hjemmelavet mad og hyggelige stunder med familie og venner?
Mortensaften er en gammel tradition, som er med til at samle venner og familie om bordet.
Vi kombinerer sild og brændende kærlighed til en himmelsk version, der passer perfekt til julefrokosten.
Prøv vores opskrift på en frisk kålsalat, som er et kærkomment friskt element til de ellers tunge juleretter.
Opskrift på den perfekte flæskesteg med ultrasprød svær og saftigt kød. Det er nemmere, end du tror!
Her får du en opskrift på en kinesisk variant af and med ultrasprødt skind og en fingerlickin’ god marinade med mørk øl.
Lav dine brunede kartofler på en helt ny måde! Erstat det raffinerede sukker med ahornsirup, som giver en fantastisk smag til dine brunede kartofler.
Prøv en lækker ølgravad laks med Brown Ale, som tilføjer både sødme og en raffineret bitterhed til retten.
Du ved det sikkert godt - det er kvaliteten af den brune sovs, som afgør den endelige score for måltidet.
Få opskriften på en velsmagende hjemmelavet rødkål. Det kræver en lille indsats at lave den, men belønningen er stor. Den har en fantastisk smag!
Mærk sommeren med en picnic med venner og familie i hyggelige udendørs omgivelser.
Copenhagen Cooking & Food festival hylder den Københavnske madscene og Danmark som madland ved at tage dig gennem adskillige madoplevelser.
Sol over Gudhjem er Danmarks største kokkekonkurrence, hvor 10.000 madentusiaster hvert år samles.
Sådan laver du heftige æg til øllet. Måske den ultimative snack?
Prøv en kylling, der er både frisk og fyldig. Så god, at du vil lave den hele året.
Så let er det at blive fan af kål.
En hyldest til foråret: Hvide asparges med spegeskinke og Jacobsen Forårsbryg
Den øltimative guide: Du har valgt øllen. Hvad skal du så spise til?
Hjemmelavede sprøde flæskesvær – med en lækker malt-mayo til. Findes der noget bedre?
Prøv noget nyt: Lav sprøde gourge og sæt en forfriskende øl med smag af humle til
Få smag og mørhed frem: Sådan mørner du kød med øl
Øl til dessert, sushi eller frokostbordet? Sådan matcher du den perfekte øl til maden
Smagfuld beef jerky - det perfekte match til Jacobsen Original Dark Lager
Bring sødme, bitterhed, fylde og kompleksitet frem i madlavningen med øl
To mænd finder muslinger i Københavns havn og øldamper dem
Luft din grill: Grillet rib-eye med alt det, der får dit mundvand til at løbe
To mænd laver verdens nemmeste ret: Omelet – med hamp og gode øl
Tilbered lækre crabcakes med chillimayo og imponér dine gæster
To mænd tager på stranden og spiser fisk med strandurter
To mænd griller en særdeles velsmagende bøf med ramsløg
Sprøde (og nemme) rodfrugtchips med blød, behagelig rygeostcreme
Prøv som forret: Skorzonérødder med røget laks og en forfriskende øl
To mænd tilbereder mad med øl og honning fra bybierne på Københavns tage
Lune ostesnacks: Lækre börek med rosmarin og en afkølet Jacobsen Saaz Blonde til
Kulinarisk og let på én gang: Vietnamruller med søkogte rejer og soya
To mænd tilbereder mørbrad med brombær og drikker Jacobsen Pale Ale
To mænd tilbereder og griller Danmarks bedste råvare: Hummer
Extra godt klassisk frokostbord – med kærlige fornyelser og en oplagt pilsner
Til de modige: Pumpernickel med blåost og syltede figner
To mænd tilbereder friske asparges og hollandaise
Løgtærte med pata negra-skinke er en nem snack, når du får gæster
To nye, eksklusive øl forbinder gastronomi og videnskab med bryggerkunst
Perfekt snack til din øl: Ølmandler
Let og sommerlig ret: Asparges, fjordrejer og syrnet fløde
Giv dit smørrebrød lidt ekstra: Smørrebrød med kalv, ramsløgmayo og syltede rødløg.
Ide til frokost bordet: Confiteret æggeblomme, blåskimmel og kålskud
Få her opskriften på Ribeye med salsa borracha og tortillas.
Grillet gris med romesco og grillede løg
Skal der lam på bordet? Få her opskriften på lækker lammerack med chimichurri
Snack eller forret? Prøv ølgravad ørred med cremefraiche
Lækkert tilbehør til øllen: Ristede brødhapser med syltede løg og ost
Giv din hotdog et twist: Hotdogs med Banh Mi-fyld.
Forrygende flæskestegssandwich med blommer og kål. Servér med Jacobsen Original Dark Lager
Lækre ølkartofler, perfekt tilbehør til mange madretter.
Er du til simremad? Prøv denne fortolkning af den klassiske franske daube med brown ale.
Pift Labskovsen op med noget kalvekød: Kalvelabskovs.
Opskrift på møre Svinekæber med Blommer og kejserhatte.
Er du i humør til en anderledes cocktail? Så prøv en black velvet
Skal der fisk på menuen i aften? Prøv denne ret med havkat og lækker risotto
Skal i også have dessert? svaret er ja! Prøv denne "Øllebrød" med chokoladeis, brombær og nøddetuille.